21 sep. 2011

Tårta till en musikproducentIngår man i min familj så får man numera finna sig att bli firad med en tårta. De får själva bestämma smaker och hur deras tårta skall se ut. Just att få bestämma över sin födelsedag har vi gjort sedan de var små. Fyller man år så får man bestämma mat och efterrätt. Men som sagt.. Nu är det tårta som gäller.

Nu var det min dotters pojkvän som skulle få en tårta. Min dotter ville överraska honom med ett födelsedagskalas så tårtan skulle vara hemlig för honom. Så jag fick fria händer att designa hans tårta.Chris stora passion i livet och det är musik. Han producerar egen musik och högst upp på önskelistan är att få jobba fullt ut som musikproducent och låtskrivare på heltid. Han är även mycket intresserad av film, mode och inredning. Chris gillar det enkla men speciella. Stilrent och snyggt. Så redan från början visste jag hur tårtan skulle se ut. Jag ville ha en svart tårta med ett par vita hörlurar på. Hörlurarna skulle vara helt neutrala för att enbart representera musiken och inte själva hörlurarna.

Chris blev glad för sin tårta och han ville hänga upp hörlurarna på väggen i sitt musikrum.. Men sockerlurar är inte gjorda för att hänga på väggen :)


6 kommentarer:

 1. Gud vad bra det blev! Förstår att Chris blev supernöjd! Vilken bra svärmor som bakar så fina tårtor till en på födelsedagen!

  SvaraRadera
 2. Tack Smilla..

  Tack Julla.. Ja, han blev jätte nöjd.. Det roliga är att han fick ett par vita hörlurar av Linette i födelsedagspresent. Hon visste inte om att jag hade gjort vita lurar till hans tårta och jag visste inte om att hon köpt dem.

  SvaraRadera
 3. Vilken snygg tårta! Stilren och fina mönster och lurar!

  SvaraRadera
 4. Så otroligt snygg den blev! Du är duktig du :)

  SvaraRadera
 5. Lurarna är helt osannolikt snygga. Ser verkliga ut. Snyggt med en fyrkantig tårta.

  SvaraRadera