14 mars 2012

Leksaker & Noah 1 år

Noah gillar att leka med sina leksaker och därför var det något som mamma Carolina tyckte var en bra idé att ha på Noahs 1-års tårta. En bil, en nalle och lite lego kanske? Och så Noah själv då med förståss..

När jag tittade på bilderna efteråt så såga jag att Noah ser så där gulligt nyvaken ut som bara små barn kan se ut.. Rosig om kinderna och med nappen i minnen.. Han ser så där lite avvaktande ut. Som om mamma precis satt honom på golvet bland hans leksaker..

Jag gjorde några klossar istället för lego..
Carolina ville ha fräcka färger. Så nått annat än babyblått då kanske eftersom hon tycker den ska sticka ut lite.. Jag valde den här härliga djupa blå färgen och en fin grön som passade bra ihop med den blå..

Så här sa Carolina efter kalaset.

"Tack så jättemycket för en underbar tårta! Så fin och god!"

Tack själv Carolina


Ljusa bottnar
Rocky roadmousse och vaniljmousse med blåbärskompott
Täckt med marsipan

12 kommentarer:

 1. Verkligen jättefin! Pusselmattan var en kul detalj! Han är så sööööt!

  SvaraRadera
 2. Den är så himla söt Carola! Helt underbar!

  SvaraRadera
 3. Den är helt underbar!!!! Jätte söt!

  SvaraRadera
 4. åh den här älskar ja,sonen älskar pussel och vilken härlig idè.
  jättefin namn utstickare oxå ,vart har du köpt den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack Simone.. jag har köpt dom här http://www.strosselannat.se/plunger-utstickare/alfabetsiffror/windsor-clikstix-groovy-upper-case-1.html

   Radera
 5. Ja, det var verkligen en härlig blå färg! Vilket märke är det? Var har du köpt den? Jag har 3 st olika blå färger, men ingen som är så fin som din :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sofia.. Det är faktiskt marsipan som jag färgat själv.. Grunden är ljusblå. Sedan har jag använt mig av pastafärgen bluebell (blåbärsblå) och lite lite gentian (turkos)

   Radera
 6. Supersöt! Gillar mycket att han sitter på pussel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria..
   Kakmåttet legobiten köpte jag i ett stånd i vintras när det var julmarknad i stan. Jag har länge velat använda den och göra något kul men det är inte så ofta man får möjlighet att göra en "leksakstårta". Så den var det första jag tänkte på när jag fick möjlighet att göra denna tårta

   Radera