Är det dags att ställa till med fest?

Det finns många anledningar för att ställa till med fest. Det kan vara att någon fyller jämnt, för att fira en högtid, för att det är bröllop eller för att du bara vill samla alla vännerna och göra något kul! Om det är så att ni ska vara hemma, men du har ont om sittplatser, så kan du hyra stolar. Det kan du göra även om ni ska vara ute, eller om det ska vara i en lokal som inte har nog med vare sig stolar eller bord. 

Allra först ut inför en fest, det är att planera den. Samt göra en lista på vad som ska göras och vad som ska handlas. 

Tips för festfixandet

Det är bra att fundera på vilka du ska bjuda och hur många. Samt hur du ska bjuda in dem. Många väljer idag att göra det som ett event via Facebook, men det går även att skicka ut vanliga inbjudningar per post. Var festen ska vara är bra med att planera i fall om det är så att du måste hyra stolar och bord. 

Fundera på hur du vill dekorera och om festen ska ha ett visst tema att gå efter. Fundera även på om det ska bjudas på mat och isåfall vad. Ska du laga själv eller beställa catering?

Lek och aktiviteter kan även det planeras in samt ordna med musik, atingen via en bra spellista på Spotify eller boka ett liveband!

30 Mar 2022

Sockersöt, välskriven och enormt frestande... så kan man med tre ord enkelt beskriva mycakes.se såsom den var innan. Tårtkonst är en stor passion i livet och det bakas den ena fantastiska tårtan efter den andra.

Förra bloggägarens tårtor går att följa på Pinterest samt på Facebook och det är något jag verkligen rekommenderar att du gör om du är det minsta intresserad av tårtkonst!

Denna blogg handlar om bakning, design och konst - fast i ett mycket bredare perspektiv. Hoppas att du ska trivas!