Satsa på att ha en bröllopsbuffé utomhus

Är det så att det är ett bröllop i sommar som ni håller på att planera? En stor del av det hela, det är ju festligheterna efteråt och maten och drycken. Att hålla till ute är inte fel då det är sommar, men för säkerhets skull kan det vara bra att satsa på ett festtält. Det i fall vädret beslutar sig för att inte vara på er sida!

När det sedan gäller maten, så är det allra enklast och oftast billigast att bjuda på buffé! Men som med allt annat så finns det både fördelar och nackdelar med det.

För-och nackdelar med buffé på bröllopet

En stor fördel med att ha en buffé är att ni kan då ha en mer informell bröllopsreception samt att det går att förbereda i god tid. Det behöver inte heller tajmas som en trerätters servering måste göra. En nackdel är dock att det är extremt viktigt att det är en bra mathygien. 

På en buffé är det en fördel att ni kan ha vad för rätter ni vill! Det måste inte vara en standardbuffé. En nackdel kan vara att det kan vara svårt att tillgodose gäster med matrestriktioner eller allergier.

En ytterligare fördel är att på en buffé finns många rätter så att varje gäst kan ta av vad den gillar helt enkelt. En nackdel, det är ju att det kan ta tid innan alla anser sig vara klara med maten!

18 Mar 2022

Sockersöt, välskriven och enormt frestande... så kan man med tre ord enkelt beskriva mycakes.se såsom den var innan. Tårtkonst är en stor passion i livet och det bakas den ena fantastiska tårtan efter den andra.

Förra bloggägarens tårtor går att följa på Pinterest samt på Facebook och det är något jag verkligen rekommenderar att du gör om du är det minsta intresserad av tårtkonst!

Denna blogg handlar om bakning, design och konst - fast i ett mycket bredare perspektiv. Hoppas att du ska trivas!