Catering och café

Söker du catering Uppsala? Ibland kan det bli för mycket för att man ska hinna med extra saker som händer mitt i vardagen. Folk fortsätter ju att fylla år, ta studenten, gifta sig och annat roligt som händer fastän du kanske jobbar hårt eller är mitt i karriären. Då är räddningen att kunna få en catering som tar hand om allt, men som ändå gör det så där festligt som man vill ha det. Då är Triller Mat och bröd ett alldeles utmärkt alternativ.

Triller Mat och bröd har flera caféer

Triller Mat och Bröd är ett familjeföretag som startade 1983 som Café Linné i Uppsala. Efter några år öppnade de en brödbutik och café Uppsala på samma adress. Efter ett tag blev caféet för trångt och då flyttade de in i ny byggnad i januari 1989. Idag har Triller Mat och bröd sex bagerier, catering och festlokaler på olika håll i Uppsala.

Familjeföretag i stor skala

I företaget jobbar Lotta som startade Lottas Linnébulle, hennes man, deras fem barn med respektive och arbetar med närproducerat och ekologiskt. Deras catering upptar den största delen av deras verksamhet. De gör catering till bröllop, kaffebeställningar, smörgåsar och fikabröd som de gör själva med bra råvaror oc försöker få allt närproducerat. De har festlokal i Uppsala och då kan man använda den för att få mat och servicepersonal om man så önskar.

12 Sep 2017

Sockersöt, välskriven och enormt frestande... så kan man med tre ord enkelt beskriva mycakes.se såsom den var innan. Tårtkonst är en stor passion i livet och det bakas den ena fantastiska tårtan efter den andra.

Förra bloggägarens tårtor går att följa på Pinterest samt på Facebook och det är något jag verkligen rekommenderar att du gör om du är det minsta intresserad av tårtkonst!

Denna blogg handlar om bakning, design och konst - fast i ett mycket bredare perspektiv. Hoppas att du ska trivas!