Få bättre smaksinne genom att du slutar röka

Kakor och tårtor, det är en njutning att äta och smaka på. Men är man en rökare, så får man inte alls samma smakupplevelse, då smaksinnet är nedsatt. Det är lite synd tycker jag. Man missar då en hel del. Man missar annat med, som att det luktar så gott. För även doftsinnet är nedsatt. Om du slutar att röka, så kommer du ganska så snart märka skillnaderna. Du kommer kunna njuta mer av både smak och doft. Men hur ska man göra för att sluta röka då? En av mina vänner, som var storrökare i många år, slutade med hjälp av en e-cigarett.

Smart sätt att sluta röka på

Det är smart med el-cigg, då det känns som att röka, men du drar inte i dig en massa gifter eller en massa tjära eller rök. Elektroniska cigaretter innehåller bara nikotin och det man drar ner är istället en ånga. Sedan så grejar man ju fortfarande med händer så som man gör när man rökar. Min kompis sa det att han testat en massa andra saker, men inget hjälpte. Det var allt från plåster till tuggummin. Det var först när han hitta e-cigaretter som det funkade att lägga ner all rökning. Han började med e-cigg och drog sedan ner på nikotinet i den, tills han en dag kände att han inte behövde den heller. Nu njuter han ofta av det jag bakar och säger själv att de smakar så mycket mer än tidigare!

5 Apr 2018

Sockersöt, välskriven och enormt frestande... så kan man med tre ord enkelt beskriva mycakes.se såsom den var innan. Tårtkonst är en stor passion i livet och det bakas den ena fantastiska tårtan efter den andra.

Förra bloggägarens tårtor går att följa på Pinterest samt på Facebook och det är något jag verkligen rekommenderar att du gör om du är det minsta intresserad av tårtkonst!

Denna blogg handlar om bakning, design och konst - fast i ett mycket bredare perspektiv. Hoppas att du ska trivas!