Fira syrrans husköp

Jag är glad för min systers skull, hon och hennes man har länge letat efter ett hus att köpa. De hade hittat ett de tänkte var bra, men husbesiktningen visade att så var inte fallet. Men strax därefter så sprang de på ett annat hus! Det var perfekt och gick igenom besiktningen galant. Så de slog till och köpte huset. Nu är det snart inflyttning där och självklart ska vi även fira det på ett bra sätt. Ni vet, jag älskar ju att fira saker. 

Fira med mat, kakor och tårta

Det kommer bli en slags fest, när de väl flyttat in med mat och så klart då kakor och tårta. De två sistnämnda har jag sagt att jag ska fixa, så klart! Har inte bestämt ännu vad jag ska baka, men det ger väl sig. Enda nackdelen nu är att man får göra det tidiga morrnar eller senare kvällar. Det är ju så hett ute på dagarna, med denna sommar vi har nu!

Flytten först

Innan det ska bakas så ska de ju så klart flytta. Det ska vi med hjälpa dem med, tänkte vi. Jag är väl inte en hejare på att packa eller bära, men man får väl ställa upp ändå, så att säga. De vill inte ha flyttfirma, annars hade det ju varit en smidig grej. Men det kommer nog gå bra, vi är många som ska hjälpa till med flytten så!

18 Jul 2018

Sockersöt, välskriven och enormt frestande... så kan man med tre ord enkelt beskriva mycakes.se såsom den var innan. Tårtkonst är en stor passion i livet och det bakas den ena fantastiska tårtan efter den andra.

Förra bloggägarens tårtor går att följa på Pinterest samt på Facebook och det är något jag verkligen rekommenderar att du gör om du är det minsta intresserad av tårtkonst!

Denna blogg handlar om bakning, design och konst - fast i ett mycket bredare perspektiv. Hoppas att du ska trivas!