Hur hittar man en lokal att jobba i?

Visst går det fint att baka tårtor och andra bakverk i hemmet men vill man utöka sortimentet och sälja massor av dem så får man nog se till att skaffa sig en liten butik. Eller ett eget kondis så att säga. Jag har varit på många olika konditorier i stan och det som slagit mig är att det måste vara grymt svårt att hitta en bra lokal som funkar både att baka i och att sen sälja sina skapelser i. Nyfiken som jag är så har jag ju naturligtvis forskat lite det här. Och även frågat en del av de konditorer jag känner som har detta som yrke. Jag förstod ju ganska omgående att man inte bara kan välja vilket hål som helst utan det finns vissa grundförutsättningar som måste finnas på plats. 

Hemligheten är kontakter och bra förmedlare

Det som de flesta är överens om, och som jag själv har kunnat läsa mig till, är att en förmedlare av fastigheter är guld värd. En av de bästa, Relier.se, har en mycket bra funktion på sin sajt. Man skriver bara in vilket område man vill vara verksam i så kommer det upp förslag på lokaler. De har mängder med olika typer av lokaler. De kan erbjuda kontor, butiker och till och med lagerlokaler. Sen är det bara att kontakta dem för att få en visning av objektet. Det är inte så svårt, när man väl har tagit reda på vem man ska vända sig till. 

15 Jun 2018

Sockersöt, välskriven och enormt frestande... så kan man med tre ord enkelt beskriva mycakes.se såsom den var innan. Tårtkonst är en stor passion i livet och det bakas den ena fantastiska tårtan efter den andra.

Förra bloggägarens tårtor går att följa på Pinterest samt på Facebook och det är något jag verkligen rekommenderar att du gör om du är det minsta intresserad av tårtkonst!

Denna blogg handlar om bakning, design och konst - fast i ett mycket bredare perspektiv. Hoppas att du ska trivas!