När man inte hinner fixa fika själv

Ni vet, jag föredrar ju att alltid baka själv och fixa fika och sådana saker till olika tillfällen. Men ibland är det inte alltid man hinner det. Sedan kanske man vill ha mer än bara fika. Det kanske är frukost eller lunch som ska ordnas. Som tur är så finns det både catering frukost och catering lunch att boka om man vill. Det via catering Espressohouse. Jag har inte hunnit testa detta själv, men läste om det på nätet. Jag har ju alltid gillat Espressohouse för deras kaffe. Det är ju smidigt att de nu börjar med catering med, för de som inte hinner med att göra själva.

Catering är bra

Catering överlag är en bra grej tycker jag. Jag har testat några olika genom åren, mest då mat, sådana smarta buffévbrickor med mera. Det är ju så att det är något som vem som helst kan använda sig av. Till fester, events eller till jobbet. Jag var inne ett tag på att själv börja med catering, men bara kakor, fast det blev inget av det. 

Höstbakning på g

Har ni märkt att hösten tågat in? Jag ska roa mig nu ett tag med att baka och frysa in. Äpplen har jag skördat i mängder. Så gott att kunna ta fram goda bakverk med smak av sommar och höst sedan när det blir vinter. Så det blir en del äpplekakor, pajer med mera som ska göras tänkte jag. 

24 Sep 2019

Sockersöt, välskriven och enormt frestande... så kan man med tre ord enkelt beskriva mycakes.se såsom den var innan. Tårtkonst är en stor passion i livet och det bakas den ena fantastiska tårtan efter den andra.

Förra bloggägarens tårtor går att följa på Pinterest samt på Facebook och det är något jag verkligen rekommenderar att du gör om du är det minsta intresserad av tårtkonst!

Denna blogg handlar om bakning, design och konst - fast i ett mycket bredare perspektiv. Hoppas att du ska trivas!