Översvämning i köket är mindre kul

Häromdagen stod jag i köket i godan ro och bakade som jag brukar göra. Jag hade även satt igång diskmaskinen eftersom att jag alltid vill ha det städat omkring mig när jag bakar och lagar mat. Helt plöstsligt så kände jag att jag plaskade runt i vatten med mina fötter. Konstiga var att jag innan det inte hade hört nåt eller sett något. Men lokaliserade rätt snabbt att det verkade komma från diskmaskinen. Så jag stängde av den snabbt som attan och sedan ringde jag en av mina vänner. Han jobbar som rörmokare till vardags så tänkte att han kan nog hjälpa mig. Han tog med sig en inspektionskamera. Han stängde sedan av allt vatten och använde sig av inspektionskameran i rören. Såg att det hade fastnat nåt där. Så det tog han bort. 

Kunde diska klart

Vet inte riktigt hur det kunde bli som det blev, men tur att jag hade en vän som snabbt kunde fixa det, en lördag och allt. Inte så kul att ringa in en rörmokare från företag en helg. Det verkade i alla fall lösa problemet och disken kunde köras klart. Passade på att torka golvet med, då det ändå var blött.

Bakade även klart det jag höll på med. Håller på att testa en massa nya recept nu på julkakor, som jag ska göra igen senare, just till jul tänkte jag. Alltid bra att provbaka innan så att man vet att det blir bra. 

23 Nov 2019

Sockersöt, välskriven och enormt frestande... så kan man med tre ord enkelt beskriva mycakes.se såsom den var innan. Tårtkonst är en stor passion i livet och det bakas den ena fantastiska tårtan efter den andra.

Förra bloggägarens tårtor går att följa på Pinterest samt på Facebook och det är något jag verkligen rekommenderar att du gör om du är det minsta intresserad av tårtkonst!

Denna blogg handlar om bakning, design och konst - fast i ett mycket bredare perspektiv. Hoppas att du ska trivas!