Sockercleanse

Alltså socker i ALL ära, jag älskar sötsaker och tycker att de ger livet mening. Inte bara sötsakerna förstås, men de ger mig mycket levnadsglädje. Inte bara att äta godsaker, utan att planera dem, baka dem och bjuda på dem... allt är så lustfyll med söta tårtor, kakor och glassdesserter. Det är min passion!

Balans är viktigt

Men, som med allt annat i livet måste ett ganska rejält sockerintag balanseras på något sätt. Jag äter trots allt inte sötsaker varje dag utan är ganska restriktiv under vanliga dagar, bara för att såklart kunna njuta av livets goda när tillfälle ges. Ibland blir det lite för mycket av livets goda förstås, och då får man balansera med en typ av diet ett tag.

Jag läste en fitline blogg och fick en rejäl skopa motivation till att strukturera upp mina måltider ett tag. Jag tänkte räkna kalorier och detoxa från alla ljuvliga grillkvällar med extra allt som varit under sommaren. Det hjälper med kvalitativa kosttillskott, det ska medges.

Kosttillskott gör det enklare

Man kan delta i en fitline utbildning om man vill bli lite bättre påläst. Fitline gillar jag för kosttillskott dels för att de är så bra och dels för att Fitline ger mycket till välgörenhet.

Jag erkänner att jag längtar till lussekatter, pepparkakor och jultårtor, men denna höst ska jag slipa hälsan mer än någonsin. Det känns riktigt kul!

12 Oct 2017

Sockersöt, välskriven och enormt frestande... så kan man med tre ord enkelt beskriva mycakes.se såsom den var innan. Tårtkonst är en stor passion i livet och det bakas den ena fantastiska tårtan efter den andra.

Förra bloggägarens tårtor går att följa på Pinterest samt på Facebook och det är något jag verkligen rekommenderar att du gör om du är det minsta intresserad av tårtkonst!

Denna blogg handlar om bakning, design och konst - fast i ett mycket bredare perspektiv. Hoppas att du ska trivas!