Starta eget inom bageri?

Många som håller på med tårtor, kakor, bullar, med mera drömmer om att ha ett eget bageri eller konditori. Det är inte så svårt att faktiskt starta eget. Det gäller bara att ta allt i rätt ordning. När du ska starta eget, så gäller det att ha en bra idé. Att tillverka saker folk äter är ofta en mycket god idé, det är saker som ofta säljer! Om du vill så kan du prata med en konsult som är specialiserad på att starta eget och vad man ska tänka på. En annan sak att fundera över är att bestämma vad du ska ha för företagsform. Idag finns det flera att välja mellan, beroende på om du ska starta eget helt ensam eller om ni är flera. Om du är ensam så är det enskild firma, är ni flera som ska starta ett företag tillsammans så är det ett handelsbolag ni bör satsa på. För den som är arbetslös och vill starta eget, så är det lättast att gå via Arbetsförmedlingen och få hjälp.

Du kan få bidrag när du startar ett eget företag

Om du går via Arbetsförmedlingen för att starta eget, så kan du få något som heter starta eget bidrag. Ett starta eget bidrag är något som ofta ges till de arbetslösa som inte fått arbete inom rimlig tid och som bedöms ha bra förutsättningar för att kunna starta eget. För mer information om starta eget bidrag, så är det lämpligt att kontakta Arbetsförmedlingen

18 Jan 2017

Sockersöt, välskriven och enormt frestande... så kan man med tre ord enkelt beskriva mycakes.se såsom den var innan. Tårtkonst är en stor passion i livet och det bakas den ena fantastiska tårtan efter den andra.

Förra bloggägarens tårtor går att följa på Pinterest samt på Facebook och det är något jag verkligen rekommenderar att du gör om du är det minsta intresserad av tårtkonst!

Denna blogg handlar om bakning, design och konst - fast i ett mycket bredare perspektiv. Hoppas att du ska trivas!