Unna mig en egen present

Jag tycker att det är viktigt att man ibland unnar sig saker på egen hand. Ja visst jag unnar mig gärna kakor, men nu talar jag inte om ätbara saker. Det är inte fel att i vardagen få saker man gillar. Det kan vara ett nytt klädesplagg eller silversmycken online. Det behöver ju inte ens vara för en särskild anledning man unnar sig, utan bara för att man ska få en liten ljusglimt i vardagen. Jag handlar ju gärna smycken av silver på nätet, då det är något jag gillar. Får jag välja mellan guld och silver, så är det ju silver som gäller!

Unna sig upplevelser

Man behöver inte bara unna sig saker och prylar och så, det finns ju annat att unna sig. SOm upplevelser av olika slag. Eller att få en massage eller en manikyr. Man ska satsa på att ta det man gillar helt enkelt. Något jag älskar att göra, det är att åka på spa ett par dagar. Det var nu ett tag sedan, det kostar ju en slant, men kan inte sticka under stol med att det hade varit skönt att åka iväg snart. Det är ju bra avkoppling om inte annat. Nåt annat jag vill göra, det är att ta en resa med. Ja, jag får nog börja spara lite pengar, är ju en massa saker jag vill unna mig märker jag när jag börjar prata om det.

16 Dec 2019

Sockersöt, välskriven och enormt frestande... så kan man med tre ord enkelt beskriva mycakes.se såsom den var innan. Tårtkonst är en stor passion i livet och det bakas den ena fantastiska tårtan efter den andra.

Förra bloggägarens tårtor går att följa på Pinterest samt på Facebook och det är något jag verkligen rekommenderar att du gör om du är det minsta intresserad av tårtkonst!

Denna blogg handlar om bakning, design och konst - fast i ett mycket bredare perspektiv. Hoppas att du ska trivas!